My month in pictures | December 2017

Hi lieve lezers, weer een nieuwe ‘My pictures of the month‘. Iedere laatste dag van de maand neem ik jullie mee door middel van foto’s van de afgelopen maand. Benieuwd wat mijn hoogtepunten waren van december? Lees en kijk dan mee!

Wanneer jullie dit lezen ben ik al in het zonnige Gran Canaria om de feestdagen door te brengen. Daarom neem ik jullie mee naar de eerste weken van december. De laatste week van december komt online in een speciale vakantie ‘photo diary‘, so stay tuned!

In het eerste weekend van december gingen we gezellig bowlen met vrienden. We zijn bij 4hoog in Breda geweest. Het zag er super gezellig en sfeervol uit. Daarna hebben we nog wat gedronken bij Parc in de stad. We hebben een gezellige avond gehad.

De zondag stond in het teken van ‘christmas shopping’. Ik heb nog wat leuke outfits kunnen scoren voor de vakantie en we hebben lekker wat gedronken en gegeten bij ’t hart van breda.

Deze week bestond uit werken, werken en nog eens werken. Gelukkig had ik even tijd om gezellig te gaan lunchen met Anouk en bij te kletsen. We hebben heerlijk gegeten bij Dubbel & Dwars tostibar in Etten-Leur wat echt een aanrader is om gezellig wat te drinken of lunchen. Daarna zijn we nog even de stad ingegaan.

In het weekend heb ik geshoot met mijn schoonzusje voor het 1 jarig bestaan voor mijn blog. De foto’s komen in januari want dan ben ik alweer een jaar online! Zaterdag avond zijn wij met Melanie en Mark gaan eten bij Rodeo Breda. Ik nam als voorgerecht de Gamba’s Pil Pil’ en als hoofdgerecht de ‘Ossenhaas Bief’. Zondag werd ik wakker in een ‘Winter Wonderland’. We wilde toch niet heel de dag binnen zitten dus hadden we besloten om even naar Rosada Roosendaal te gaan. Zoals je ziet op de foto ben ik goed geslaagd bij Guess en Hunkemoller.

De derde week van december is weer aangebroken en de feestdagen komen steeds dichter in de buurt. De tijd lijkt steeds sneller te gaan. Omdat het nog lekker wit en koud was ging ik alweer op pad om wat sneeuw kiekjes te maken met Romy. Benieuwd naar de foto’s? Check dan hier mijn vorige blogpost! Verder ontving ik gezichtsmaskers van Kruidvat via MaisonPR. De reviews van de maskers komen in januari 2018 online. Ik ben heel blij dat ik deze mag testen voor Kruidvat en MaisonPR.

In het weekend hebben we het lekker rustig aangedaan. We zijn alweer naar Breda geweest om de laatste inkopen te doen voor vakantie en kerst. Ook hebben we heerlijk sushi gegeten bij Geisha Breda. Dit was zeker alweer 2 maanden geleden, veel te lang als je het mij vraagt hihi. S’avonds hebben we genoten van een warm bad en een badbom van Lush. Ook hierover later een review.

De laatste week voor vertrek. Ik ontving een gezichtsmasker van Dr. Vd Hoog voor kerst, super leuk en fijn. Op woensdag had ik een Jewels Kerst Bingo wat heel gezellig was. Helaas niks gewonnen. Op donderdag ben ik met Jamilla naar Breda geweest. Hier was het kerstmarkt en hebben lekker bijgekletst. Vrijdag voor vertrek heb ik mijn nagels nog even ‘christmas proof’ laten maken.

Dat waren mijn eerste weken van december alweer, de tijd is voorbij gevlogen. Nu ga ik genieten van mijn vakantie en de feestdagen. Ik hoop dat jullie een fijne december hebben gehad en ik wens jullie mooie feestdagen toe. In janauri komt de laatste week online in een ‘photo diary‘ blogpost.

Nog even snel een update van mijn kerst boom dit jaar.. Ik wil jullie alvast allemaal hele prettige kerstdagen wensen en een gelukkig, gezond en liefdevol 2018!

2 gedachten over “My month in pictures | December 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s