Instagram tag | 2017

Nu het einde van 2017 bijna in zicht is, is het tijd om terug te blikken op een jaar vol foto’s en momenten. Benieuwd naar mijn antwoorden van de Instagram Tag 2017? Lees dan lekker mee!

Ik werd genomineerd door Daniëlle die ik ken via Instagram. Bekijk ook haar website en haar antwoorden van deze Instagram Tag. Neem ook zeker een kijkje op haar Instagram!


Lees je mijn blog via WordPress? Bezoek even mijn website om de blog geheel te kunnen bekijken inclusief foto’s!

Nou, let’s go …

1. WELKE FOTO’S KREGEN IN 2017 DE MEESTE LIKES?

26,980 likes, wow. Aller eerst super bedankt voor jullie liefde via Instagram. Het is fijn om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen te maken via social media met wie ik dezelfde passie kan delen (bloggen en fotografie). Nu even de foto’s, ik had verwacht en gedacht dat er wat andere foto’s bij mijn ‘best nine of 2017’ hadden gezeten.

Mijn beste foto (tot nu toe) van 2017 is dus met mijn wederhelft Werner. Verder allemaal foto’s van mijzelf, thanks again for the love. Foto’s gemaakt in Amsterdam, op vakantie in Torremolinos, een foto’tje voor Black Friday, een foto gemaakt met mijn nieuwe camera standaard om te oefenen en foto’s bij de beroemde roze muur in Rotterdam.

2. WAT IS JE ALLERLAATSTE GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM IN 2017?

Mijn allerlaatste geposte foto is ook gelijk een van de ‘best of nine’. We maakte deze foto even snel tussen door omdat ik wat plaatjes aan het schieten was voor mijn 1 jarig bestaan van mijn blog (spoiler alert)! Met de quote ‘You and I, together one’ wilde ik aan de wereld vertellen dat we samen 1 zijn, maar iedereen denkt/dacht dat wij dus 1 jaar samen zijn door die cijfer op de foto. Maar wij zijn dus al meer als 2 jaar samen, haha.

Ik vind het zelf een super leuke en cute plaatje, alleen maar liefde!

https://www.instagram.com/p/BcfKhr8ljBQ/

3. WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE (IN 2017) PLAATSTE OP INSTAGRAM?

Mijn allereerste foto van 2017 is op 1 januari. De klassieke ‘happy newyear’ foto. Deze is genomen op oudejaarsavond bij vrienden thuis wederom met mijn lieve vriend. Dit was een mooie afsluiter van 2016 en een gezellig begin van 2017!

https://www.instagram.com/p/BOuNfJLg6zv/

4. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO VAN 2017 WAAR JE ZELF OP STAAT?

Vroeger vond ik het verschrikkelijk om op de foto te gaan. Tegenwoordig heb ik hier wat minder moeite mee. Maar ik heb nu wel moeite met kiezen, pfoe.

Ik kies een foto die genomen is met mijn eigen camera waar ik alsnog zó ontzettend gelukkig mee ben. Deze foto heeft mijn schoonzusje Romy gemaakt tijdens een middagje shooten en het resultaat mag er zijn vind ik! Een echte herfst foto met mooie kleuren.

https://www.instagram.com/p/BaYsmKFlhbl/

5. VAN WELKE INSTAGRAMFOTO UIT 2017 KRIJG JIJ TER PLEKKE HEIMWEE?

Zoveel leuke foto’s met zoveel leuke momenten. Van festivals tot gezellige dagjes of avondjes weg. Maar mijn echte favo heimwee foto moet een vakantie foto zijn. Als ik ergens van geniet is het de zon, nieuwe plekken ontdekken en mooie herinneringen maken. Wij zijn afgelopen jaar naar Torremolinos geweest en hebben genoten van een leuke vakantie. Deze foto is dan ook zeker een van mijn favorieten!

https://www.instagram.com/p/BYsVEGxl2MJ/

6. WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2017 OP INSTAGRAM DEELDE?

OMG, ik post zó veel gerechten en eten op mijn instagram story. Op mijn account weer wat minder. Maar het liefst ga ik iedere week uiteten. Ik heb echt een liefde voor eten of lekkere hapjes!

Ik kies voor dit heerlijke toetje bij mijn favo hotspot Brasserie de Berk. Naast het heerlijke toetje nam ik ook nog eens een lekker drankje. Ook vind ik deze foto heel mooi en zomers!

https://www.instagram.com/p/BVU8vGXFRqN/

7. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE IN 2017 MAAKTE VAN EEN (HUIS) DIER?

Toen ik mijn nieuwe camera had wilde ik natuurlijk een beetje oefenen en spelen met dat ding. Een goede vriend van ons had een pup en we gingen op pad om wat leuke plaatjes te schieten. Omdat Bulleke nog zo jong en druk was, was het lastig om foto’s te maken. Maar het is zeker gelukt en kijk wat een leuke foto van dit knappe beestje!

https://www.instagram.com/p/BaRSLeSF8tO/

8. WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ DIT JAAR HET MEEST?

Pfff, ik struggle nog steeds met apps en filters. Mijn favoriete fotobewerkingsapps zijn Aviary (om te spelen met licht en contrast), Photoshop fix (voor het verwijderen van dingen die ik niet op de foto wil) en Mixoo (voor het maken van lay-outs).

9. WAT ZIJN JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAGS OP INSTAGRAM (TOP 5)?

Ik had werkelijk geen idee. Ik heb wat hashtags die ik altijd standaard gebruik, maar welke dus mijn top 5 waren? Via Iconosquare kwam ik erachter!

Girlthings, bloggirl, instagirl, bloglife en blog zijn mijn meeste gebruikte hashtags!

10. WELKE 3 ACCOUNTS ZIJN BIJ JOU FAVORIET?

Een van mijn favoriete accounts op Instagram is van blogger en vlogger Lieke Biemans. Ik vind haar style en creativiteit in foto’s gewoon geweldig en natuurlijk een leuke & lieve meid. Ook de Instagram van Daphne is een van mijn favoriete en ik bekijk wekelijks haar blogs en vlogs. Last but not least het account van Bonita van Happeren. Ik ken haar via Instagram en vind haar foto’s zó leuk. Binnenkort gaan we samen shooten en daar heb ik super veel zin in!

Bekijk zeker even de Instagram accounts van deze lieve meiden!


Dat waren dan alweer mijn antwoorden op de Instagram tag vragenlijst. Ik vond het soms wat moeilijk om één foto uit te kiezen maar het is me gelukt!

Ik nomineer ..

1. Romy (https://itsabeautyfullife.be)

2. Kimberley (http://kimmetjekims.nl/)

3. Anouk (https://anoukantonissen.com/)

Succes girls!

20 gedachten over “Instagram tag | 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s