Celine’s Choice Items

Ik kwam in contact met Celine, de oprichtster van Celine’s Choice. Ik mocht een mooi item van haar ontvangen. Wil jij weten wat mijn cadeautje was? Lees dan hier snel verder!

Al een tijdje volgde ik Celine op Instagram en Facebook. Ze verkoopt mooie en hippe items voor een klein prijsje. Deze week werd ik door haar benaderd en ontving ik deze mooie, trendy maar vooral uitdagende oorbellen.
Ik moest even wennen toen ik ze uit de verpakking haalde. Erg kleurrijk, met diamantjes en rosé gouden details. Zoals jullie weten houd ik enorm van aparte items maar ga meestal dan voor de safe kleur, BLACK IT IS!



Eenmaal mijn make-up, haren en de juiste outfit erbij gekozen te hebben, vond ik de oorbellen juist een mega eye catcher. De kleuren passen goed bij mijn donkere haren!



Even wat meer over de vrouw achter de naam Celine’s Choice :

Celine is 26 jaar en komt uit Rotterdam. Ze is werkzaam bij Holland Casino Rotterdam als uitzendkracht en doet dit met veel passie. Ze komt uit een warme familie en heeft jaren in het buitenland gewoond. Eenmaal terug in Nederland en op vakantie geweest te zijn in Las Vegas, besloot ze om zelf iets op te richten. Ze had zoveel gezien, accessoires, lekker over de top, maar met een mega prijs kaartje. Celine dacht, dit kan anders en zorgde er voor dat alles super snel geregeld was. De naam was ook al besloten. Haar moeder kwam 10 jaar eerder vanuit Dubai terug met een shirt voor haar waar op stond, Celine’s Choice. Een nieuwe liefde voor de naam was geboren voor Celine en begon vorig jaar met het label voor zich zelf! Ze vind het heel belangrijk dat haar klanten tevreden en happy zijn met hun aankopen. And I’m a happy customer! 




Wil jij ook een leuk item scoren van Celine? Kijk snel op haar Instagram of Facebook !

Ik ben echt enorm happy met mijn cadeautje van Celine, nogmaals bedankt babe!💋


Crocket broek is van Jadore Fashion !


Wat vinden jullie van mijn nieuwe eye catchers? En heb jij ook al een item van Celine’s Choice ? Laat het me weten in een reactie!

Volg mij ook op Instagram & Facebook  en blijf gemakkelijk op de hoogte van mijn laatste posts!

Liefs,

Laura. 

10 gedachten over “Celine’s Choice Items

Plaats een reactie